ialuset®

Gél

ialuset gél napégés bőrirritáció

Bőrhidratálás fenntartása

  • tetoválás
  • borotválkozás
  • kozmetikai kezelés
  • napozás után
  • szél, vagy hideg okozta bőrszárazság esetén

A ialuset® gél 0,2% hialuronsavat tartalmaz (nátriumsó formájában)

Víz, glicerin, Hidrogénezett keményítő-hidralizátum, fenoxietanol, karbomer, nátrium-hidroxid, benzoesav, dehidro-ecetsav, etilhexil-glicerin

Hialuronsav tartalma hidratálja a bőrt. Elősegíti a bőr normál állapotának fenntartását, megőrzi annak puhaságát és hidratáltságát.

Nem tartalmaz parabént, illatanyagot, így érzékeny bőrűek is használhatják.

A ialuset® gél egy színtelen, szagtalan, víztiszta gél. Kenje vékonyan a bőrére és oszlassa el finoman, míg beszívódik.

Használja naponta kétszer vagy egyéni igény szerint akár többször is, korhatár nélkül.

A ialuset® gél kozmetikai termék.

A ialuset® TERMÉKEKET KERESSE
A GYÓGYSZERTÁRAKBAN ÉS KIEMELT PARTNEREINKNÉL!

ialuset®
SUN (spray)

ialuset®
GÉL

ialuset®
KRÉM

ialuset®
PLUS KRÉM

ialuset®
HL KRÉM

hialuron molekulák

Tudjon meg többet a NAHYCO® technológiáról!

Kémiai módosítás nélkül, egyedi termikus (hőkezelési) eljárással hozzák létre a kapcsolatot a különféle hosszúságú hialuron molekulák között, melynek neve: Nahyco® technológia.

Ennek a speciális Nahyco® szabványnak köszönhetően az eltérő méretű hialuron molekulák erősítik egymást, így javítva a lebomlással szembeni ellenálló képességüket és biztosítva a hosszan tartó hatást. Bekapcsolódnak a hegesedési folyamatokba, elősegítik a bőr élettani állapotának visszaállítását, rekonstrukcióját annak minden rétegében.

A ialuset HL magas koncentrációban tartalmazza ezt a speciális hialuronsav komplexet, mely természetes módon kezeli a bőr sérüléseit:

  • Csökkenti a gyulladást
  • In vitro gyorsítja a szöveti regenerációt*
  • Hosszú ideig hidratálja a bőrt
  • In vitro gyorsabb gyógyulást biztosít**


* D’Agostino,(2019). International Journal of Molecular Sciences, 20(19), 4727. doi:10.3390/ijms20194727
** D’Agostino et al. BMC Cell Biology (2015) 16:19 DOI 10.1186/s12860-015-0064-6